Wij kunnen een kleine banner plaatsen rechts boven de navigatie. Per maand kost dit slechts 25,- euro. Dit is een vast tarief onafhankelijk van het aantal kliks en het aantal views. U ontvangt van ons een geldige factuur met BTW, geen particuliere transactie dus.

Deze website heeft afwisselend tussen de 100 en 200 bezoekers per dag.

Plaatsing van Banner

Wij plaatsen door de weeks en tijdens kantooruren uw banner binnen een uur.

Advertentie mogelijkheden

Ook andere advertenties zijn mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een advertorial te plaatsen. U levert ons een tekst en een hyperlink naar uw website en dan plaatsen wij tegen een kleine vergoeding, of op basis van een interessante linkruil de tekst op onze website. Maar er is ook ruimte voor een grote banner boven de tekst in de linkerkolom.

Vertel ons uw wensen en dan vinden we vast een passende oplossing.

Wat doen wij met de inkomsten?

In principe is Classic Mania geen commerciële website. De website is primair ontstaan uit liefde voor oude auto’s, oldtimers en klassieke voertuigen. Echter er zijn wel kosten verbonden aan het operationeel houden van een dergelijke site waaronder de hosting-kosten. Om die reden hopen wij met de verkoop van bannerruimte iets van die kosten terug te verdienen.

Interesse of vragen?

U kunt contact opnemen en via het contactformulier uw bericht aan ons sturen. Indien persoonlijk contact gewenst is, vermeld dan even uw telefoonnummer en wij bellen u zo snel mogelijk terug.