De Nationale Oldtimerdag 2020 gaat niet door vanwege Corona

In een uitzending van Omroep Flevoland werd aandacht besteed aan de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. Op 24 maart 2020 werd al bekend gemaakt dat het evenement rondom de Bataviahaven niet kon doorgaan. Het bekende evenement rondom oldtimers werd verplaatst van zondag 21 juni 2020 naar 20 juni 2021. In de uitzending “Dit is Flevoland” is een gesprek met William van der Meulen die al vanaf de oprichting van de organisatie betrokken bij dit oldtimer evenement.

Dit jaar, in 2020, zou de Nationale Oldtimerdag in Lelystad voor de 36ste keer worden gehouden. Het evenement zou dit jaar in het teken staan van 100 jaar Bentley. Daarnaast zou er speciale aandacht zijn voor diverse dwergauto’s waaronder de Duitse Messerschmitts en de Heinkels uit de jaren 50. Het is al 35 jaar een traditie om op de 3e zondag van juni dit grote klassieke auto evenement te organiseren. Vanwege Corona is het de eerste keer dat De Nationale Oldtimerdag niet kan plaats vinden in Lelystad.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *