Video verslag 8e Oldtimer Festival in Huizen 2018

Het 8e Oldtimer Festival in Huizen van zaterdag 1 september was succesvol volgens de organisatoren. Er waren dit jaar meer bezoekers dan bij het festival van 2016. Bezoekers konden genieten mooie oldtimers bij aangename weersomstandigheden. Het thema van dit jaar was PreWarCars. Naast het bekijken van oldtimers en youngtimers, waaronder auto’s / vrachtwagens / tractoren / bussen / motorfietsen / brommers, was er ook muziek en een boeken- & Brocante-Lifestyle-Antiekmarkt. Tijdens dit Oldtimer Festival van 2018 in Huizen zijn de meer dan 200 oldtimers gefilmd van bovenaf met een drone. In het filmpje zie je tussen 1.14 tot 1.34 de beelden van de oldtimertocht ter hoogte van Baarn.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *