Voorjaarstreffen 2018

In Winterswijk is op zondag 22 april 2018 het Voorjaarstreffen van 2018. De Winterswijkse Oldtimer Club (WOC) organiseert dut evenement dit jaar voor de dertiende keer. Tijdens het Voorjaarstreffen staan oldtimers / klassiekers / klassieke auto’s centraal. U wordt van hart uitgenodigd om deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement. Op zondag de 22e kunt u een rit rijden en / of andere deelnemers met hun trotse wagen ontmoeten. Er zullen diverse oldtimerverenigingen aanwezig zijn en zij hebben hun oldtimer meegenomen zodat u die kunt bewonderen. Waarschijnlijk zullen er 80 auto’s te zien zijn. Het evenement zal plaats vinden op het terrein rondom de Venemansmolen, Venemansweg 7 in Winterswijk. Mocht u klaar zijn met het bewonderen van de oldtimer wagen dan kunt u ook de molen bezichtigen. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website woc-online.nl

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *