Zelf restaureren bekleding oldtimer

Ben je van plan zelf aan de slag te gaan met het mooi maken van jouw interieur? Zelf restaureren van bekleding in jouw oldtimer is mogelijk met de juiste informatie. Het boek “How to Restore Classic Car Interiors” van auteur “Peter Steinfurth” biedt deze informatie (boek geschreven in het Engels). Dit boek staat vol met nuttige wetenswaardigheden over diverse soorten interieur onderdelen van jouw oldtimer. Het begint met het schoon maken. Dit boek is gemaakt in nauwe samenwerking met de schrijvers van het grootste vintage car tijdschrift “Oldtimer Markt”. Het boek biedt jou eenvoudig te volgen stappen hoe je het interieur van de oldtimer kunt repareren en renoveren waaronder de tapijten, de stoelen, het dashboard, houten en plastic materialen, bediening, stuur en zelfs hoe je de autoradio weer als nieuw kunt laten klinken. Het boek bevat zelfs een hoofdstuk over het reproduceren van oldtimer onderdelen met behulp van een 3D printer.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *