Video Oldtimerdag Ruinerwold 2017

Afgelopen zaterdag, 19 augustus 2017, werd de 25ste Oldtimerdag Ruinerwold georganiseerd. Het bestuur en de vele vrijwilligers hebben een leuke oldtimerdag neer gezet. Dit oldtimer evenement is, volgens eigen zeggen, 1 van de grootste van Noord en Midden-Nederland. Er waren ongeveer 1.400 deelnemende voertuigen, meer dan 25.000 bezoekers en 11 verschillende typen voertuigen met historische waarde. Ruinerwold liep voor de 25ste keer vol met vele duizenden zogenaamde ‘petrolheads’ om te kijken naar klassieke voertuigen. Zaterdagmorgen vroeg leek het evenement nog in het water te gaan vallen maar gelukkig bleef het daarna in de loop van de dag grotendeels droog.

Bekijk de video hieronder voor een mooie samenvatting.

 

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *