Sarah Dowding over Jaguar E-Type Series One

Footman James: Meer vrouwen stappen in een oldtimer.Uit een onderzoek van de makelaar in oldtimers “Footman James” is gebleken dat vrouwen meer belangstelling krijgen voor een oude en klassieke auto in tegenstelling tot een recente / nieuwe auto. In Engeland (Groot-Brittannië) is er een toename van 40% van het aantal vrouwelijke eigenaren van een oldtimer (over de laatste 2 jaar). De gemiddelde leeftijd van deze vrouwelijke bestuurders ligt rond de 52 jaar en dus gaat het niet om jongeren die net uit school komen.

De meest populaire oldtimers bij de vrouwen zijn de Morris, Landrover, Mazda en Volkswagen. Het lijkt er ook op dat vrouwen gevoel hebben voor een verstandige investering want ze kopen veelal een oldtimer die goed in waarde blijft stijgen.

Hieronder een video over Sarah Dowding en haar prachtige Jaguar E-Type Series One. Autotrader (uk) presenteert regelmatig een video over het persoonlijke verhaal van een eigenaar van een klassieker. In dit geval gaat het om Sarah Dowding die haar verhaal over haar Jaguar verteld.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *