British CARS & Lifestyle 2015

In de Autotron Rosmalen is een mooi evenement te bezoeken met de naam: British CARS & Lifestyle. In het weekend van 14 tot en met 15 maart kunnen liefhebbers van Engelse auto’s, van Groot-Brittannië en/of van de Engelse way of life volop genieten. Ook dit jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten. Reken er maar op dat je oldtimers van de volgende merken zult tegen komen: Jaguar, Rolls Royce, Aston Martin, Land Rover, Bentley, Range Rover, Mini, Lotus, Triumph, Morgan, etc. Ben je al in bezit van zo’n prachtige Engelse klassieker? Dan vind je op deze beurs misschien nét dat onderdeel dat je al jaren zoekt!

De sfeer is top en eveneens helemaal Engels. Want de bezoekers komen in stijl (denk aan een groene jas, geruite pet, etc.) en ze drinken natuurlijk het liefst een Guinness of een ‘cuppa tea’. Ook zijn er dit weekend leuke optredens van bijvoorbeeld Woodworks (Engels), Darren Byrne & Mark Gilligan (Iers), Robbert Pfieffer, the Clan Lamont Bagpipers (Schots) en the Irish Dancers.

British CARS & Lifestyle 2015 is open van 10.00 uur tot 17.00 uur op zowel 14 als ook op 15 maart. De entreekosten zijn € 17,50 aan de kassa en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Er is een reductie op de prijs voor Clubleden (informeer hier even naar bij uw club).

Locatie: Autotron Rosmalen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *