Verslag restauratie BMW 2002tii touring

Ik kwam zojuist (via via) een leuke site tegen met een verslag over het opknappen van een BMW touring. Het online verslag begint nog voor de aankoop van de BMW. Volgens het blog werd de auto 26 februari 2014 gevonden in Frankrijk. Het gaat om de youngtimer de BMW 2002tii Touring (van de latere serie en dus met plastic grille). En een week later had hij de auto in zijn bezit en kon hij in zijn werkplaats (met eigen werkbank) aan de slag. De website beschrijft de diverse stappen die hij heeft genomen om de BMW uit elkaar te halen, welke materialen hij gebruikt, de leveranciers, etc. etc. Het leuke is de veelheid aan details op de site. Mocht je zelf plannen hebben om een oude auto te kopen om deze op te gaan knappen, dan is deze site erg zinvol om even te lezen.

Zie: http://bmw2002tii.nl/

neus-verwijderd-bmw-2002

Op een andere site vond ik nog een BMW 2002 Touring Tii, deze is uit 1974, een BMW hatchback, Alpina trim, met zonnedak, “Inka”. Zie: http://hatchheaven.com/archives/944

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *