British CARS & Lifestyle 2014

Een inmiddels bekend evenement is British CARS & Lifestyle in Rosmalen. Deze beurs vindt plaats in het weekend van 8/9 maart in het Autotron. Een, volgens eigen zeggen, gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s. En ook dit jaar natuurlijk weer diverse nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten vergeleken met voorgaande jaren.

Importeurs en distributeurs van zowel nieuwe als ook oude / klassieke Engelse auto’s komen naar deze beurs. Je kunt daarom nieuwe auto’s zien van bijvoorbeeld Range Rover, Mini, Jaguar, Aston Martin, Land Rover, Lotus, Bentley, etc. En klassieke / oldtimer voertuigen van Rolls Royce, Triumph, MG, Morgan, Classic Mini, etc. Naast mooie auto’s ook diverse onderdelen te koop en andere zaken die te maken hebben met de British Lifestyle!

Openingstijden: open van 10.00 – 17.00 uur op 8 en 9 maart 2014.
Entreekosten zijn € 15,-. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.
Meer informatie: www.britishcarsandlifestyle.nl/beursinfo.php

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *