Keverweekend op 11, 12 en 13 april 2014

11, 12 en 13 april is voor de 25e keer het regioweekend van de Kever club in Vorden. Het beloofd volgens de organisatie een gezellig weekend te worden met verschillende activiteiten. Naast het concours en onderdelenmarkt hebben ze op zaterdag en zondag ook diverse behendigheidsspelletjes bedacht. Daarnaast is er voor de kinderen van de bezoekers ook veel te doen.

Heb je nog wat oude onderdelen van Volkswagen Kever of andere niet specifiek VW gerelateerde oldtimer spullen? Die kun je verkopen tijdens dit evenement door een kraampje te nemen of door met een kleedje op de onderdelenmarkt te komen staan. Interesse in een plekkie? Neem even contact op met regio.overijssel@keverclub.nl zodat je zeker bent van een plekje.

Lokatie: camping de Grasplas, Ruurloseweg 46 7251 LM Vorden. Dit ligt aan de weg van Vorden naar Ruurlo.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *