3 miljoen mijlen op teller klassieke Volvo P1800

Volvo P1800 GordonIrv Gordon staat op een unieke wijze in het boek van de records. Gordon is de oorsprinkelijke eigenaar van een rode Volvo P1800 uit 1966. Een paar weken terug ging, volgens Volvo, de mijlenteller (geen kilometerteller in dit geval) over de 3 miljoen heen. De Volvo oldtimer heeft gewoon al 3 miljoen mijl gereden. De man uit New York had meer dan 20 jaar nodig om zijn eerste miljoen mijlen te halen (in 1987). 15 jaar later haalde hij zijn 2 miljoen mijlen (in 2002). Gordon heeft dus inmiddels bijna het dubbele van de 1.69 miljoen mijl afstand waarmee hij voor het eerst in het Guinness Book of World Records kwam te staan als oorspronkelijke eigenaar van een auto. Logisch dat ook Volvo zelf hier de nodige aandacht aan geeft.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *