Zondag 10 november 2013 – Triumph Onderdelen Dag

De, volgens organisatoren, grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland komt er weer aan! Op zondag 10 november 2013 staan
van 10.00 tot 16.00 uur vele bekende handelaren uit binnenland en buitenland bij elkaar voor de Triumph liefhebber, of beter nog…. voor de Triumph eigenaar. Deze Triumph dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Triumph Spitfire Club (TSC), TR Club Holland (TRCH) en Club Triumph Holland (CTH). De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Kom naar de Expo Houten in Houten op 10-11-2013.

Naast handelaren zijn er ook Triumph Clubleden en particulieren die tijdens deze onderdelendag hun Triumph spullen aanbieden. Ben je op zoeken naar ontbrekende onderdelen voor jouw Triumph en wil je die voor een leuke prijs op de kop tikken? Dan is dit een mooie gelegenheid om te gaan winkelen. Zelf niet zo handig met klussen? Er zijn ook restauratie bedrijven aanwezig die restauraties aan uw Triumph kunnen uitvoeren of zelfs het (groot) onderhoud kunnen doen. Voor de eerste keer mogen de handelaren met hun auto en hun aanhangers naar binnen en ze mogen deze ook laten staan, dat scheelt veel gedoe en gesjouw.

Naast de verkoop / inkoop van onderdelen biedt deze dag ook de mogelijkheid om gezellig met elkaar te praten en te discussiëren over Triumphs of andere zaken. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Ook aan de dames is gedacht want ook voor hun staan er kramen en stands waar ze van harte lust kunnen shoppen.

De Onderdelendag is te bezoeken in de grote hal nr 2 van Expo Houten. Het adres is Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten en het parkeren is gratis.

De entreeprijs is voor leden van CTH/TSC/TRCH € 5,00 p.p. en voor niet-leden € 10,00 p.p. Vrouwen betalen dezelfde prijs als hun partner en hun kinderen tot 16 jaar zijn natuurlijk GRATIS. Korting alleen op vertoon van geldig lidmaatschapspas.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *