Midland Classic Show

Zondag 29 september vindt voor de 13e keer de “Midland Classic Show” plaats. De Midland Classic Show is een groot evenement voor de oldtimer en klassieke auto liefhebber. In het centrum van Almere-Stad kun je op deze koopzondag honderden oldtimers en klassieke wagens bekijken. Deze voertuigen staan overal opgesteld, in winkelgebied en in het centrum. Alle deelnemende oldtimers komen ’s morgens samen op de Stadhuispromenade. Na een lekkere bak koffie of thee gaan ze vervolgens een puzzeltoerrit rijden. Na deze toerrit zullen diverse prijzen worden uitgereikt waaronder ook de felbegeerde wisselbeker.

De gehele dag kun je dus klassieke auto’s bewonderen. Maar er is ook live muziek die past bij een klassiekerevenement. En wie nog wat wil winnen of wat spanning wenst, op de Esplanade staat de najaarskermis opgesteld. Dus voor iedereen iets leuks!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *