festival All American Wheels 29 en 30 juni 2013

All American Wheels 2013Een festival / evenement in Amerikaanse stijl; The American Way of Life. Naast de vele Amerikaanse auto’s, motoren en trucks is er ook een grote “American Market” (volgens de organisatoren “De Peelcruisers” één van de top attracties). Op deze markt meer dan 30 standhouders die hun spullen aanbieden met een Amerikaans tintje. Denk daarbij aan autoaccessoires, modelauto´s, T-shirts, hoeden, riemen, schilderijen, beelden, speelgoed, jukeboxen, sieraden, etc. In de grote festivaltent spelen bands het gehele weekend “LIVE” Rock ´n Roll muziek. Maar natuurlijk ook diverse Auto- en Motorsport demonstraties, shows, demonstraties, bekijken van vele Amerikaanse voertuigen met mooi opgepoetst chroom, etc. Een meeting voor en door liefhebbers van Amerikaanse voertuigen!

Wanneer: 29 juni en 30 juni 2013, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Lokatie All American Wheels: op het evenementen terrein aan de platinastaat, in Nederweert.
Prijs: de entree bedraagt € 8,00 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en ook parkeren is voor de bezoekers gratis.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *