Videos rondje Poeldijk oldtimer bromfietsen

Rondje Poeldijk 2012 werd gehouden van Zaterdag 25 augustus t/m zondag 2 september. Onderdeel van Rondje Poeldijk is een toerrit van Klasieker bromfietsen tijdens deze feestweek. Het brommer tochtje werd gehouden op 1 September 2012.

Hieronder een aantal video’s van deze gezellige bijeenkomst.

De video hieronder bevat alle elementen. Een overzicht van de brommers als ze stil staan en waarbij je iedere bromfiets enigszins goed kunt bekijken. Je ziet wat overzichtsbeelden van het evenement. En je ziet videobeelden vanuit een deelnemer, dus alsof je zelf mee rijdt.

Deze video toont de oldtimer bromfietsen als ze voorbij rijden (opgenomen door Ruud Hamel).

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *