17 september 2011 – Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn OldtimerdagOp zaterdag 17 september 2011 zal in Alphen aan den Rijn de 29e editie van de Oldtimerdag plaats vinden. Gestart zal worden bij Basisschool “Opmaat”, Henry Dunantweg 11. Deze dag in het teken van Oldtimers wordt al sinds 1982 jaarlijks georganiseerd in Alphen aan den Rijn. Deze feestdag biedt nostalgisch vermaak voor oud en jong en voor deelnemers maar natuurlijk ook voor bezoekers. Bent u in bezit van een oldtimer auto, oldtimer tractor of motor? U bent van harte welkom om deel te nemen aan de Oldtimerdag.

Voor bezoekers is er van alles te doen. De winkels zijn geopend en er zijn ook diverse leuke kramen. Ook zijn er diverse optredens met muziek en dans. De oldtimers worden vanaf 10:30 uur opgesteld in het midden in Alphen langs de Oude Rijn, in de Hooftstraat. U kunt de oldtimers tot ongeveer 16:00 uur gratis en van dichtbij bekijken.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *