Klassieke Benova kan de weg op

Ze zijn er al een tijdje flink mee bezig bij Carrosseriebouw Jansen, een klassieke Benova. De oldtimer ziet er erg mooi uit moet ik zeggen. En dit juweeltje is nu klaar voor de openbare weg… dus wie weet zien we hem binnenkort ergens langs rijden.

Tijdens de restauratie zijn diverse foto’s gemaakt en die kun je allemaal bekijken om zodoende een beeld te krijgen van de werkwijze. Hieronder zijn foto’s te zien van het eindresultaat. Ja, wie wil hier nu niet in rijden?

Benova 1

Benova 2

Benova 3

Benova 4

Wil je meer projecten zien van Carrosseriebouwer Jansen? Zoals een Jaguar XJ, Austin Seven Special, Rosengart, Maserati Bora, etc. Ga dan naar de website van Carrosseriebouw Jansen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *