19 juni 2011 – Nationale Oldtimerdag Lelystad

Zondag 19 juni kun je aanwezig zijn bij de 27e editie van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. En hoe kun je jouw vaderdag nu beter spenderen dan tussen de oldtimers, klassieke auto’s en mensen met dezelfde oldtimer hobby. Op de Zuigerplasdreef (Stadshart) kun je van 09:00 tot 17:00 uur genieten van ongeveer 400 prachtige historische automobielen (classic cars, vintage, veteran) met een bouwjaar van 1886 of hoger (tot 1970).

Goed nieuws voor mensen met een oldtimer, je kunt je namelijk nu nog inschrijven als deelnemer. Neem hiervoor contact op met het secretrariaat van de Nationale Oldtimerdag (telefoonnummer 0320-233014). Je moet er blijkbaar wel snel bij zijn, want vol is vol !

In het dagprogramma zijn ditmaal accenten gelegd bij 100 Jaar Chevrolet en 125 Jaar Automobiel. In beide presentaties zijn exclusieve automobielen opgenomen. De deelnemers worden voorzien van lunchpakketten, consumptiebonnen, een rallyschild en een kleine attentie na afloop.

Kunt u niet deelnemen, maak er dan een gezellig en gratis dagje uit van voor de hele familie. Er is deze dag genoeg te doen en te beleven voor jong en oud. Voor de kids komt er een bijzondere verassing, welke uiteraard met met auto’s te maken heeft. Hou onze site de komende tijd goed in de gaten voor alle benodigde informatie en voor actueel nieuws over programma en deelnemers.

Tot ziens de 19e juni op de Zuigerplasdreef !

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *