Lokatie voor een oldtimerevenement aangeboden

Het inplannen van de clubactiviteiten is voor een klassiekerclub vaak een stevige klus. Dat weten wij uit ervaring.

Wij, Vernon en Paul van garage Schoot & de Groot zijn in januari 2011 gaan verhuizen naar ons nieuwe pand (in Oosterbeek). Als garagehouders en liefhebbers van klassieke auto’s hebben we in deze warrige tijden besloten om die stap te nemen. We denken onze bestaande klanten beter te kunnen gaan bedienen, en we hebben mogelijkheden om wat meer te groeien en onze presentatie te verbeteren. MAAR: Dat is voor u van ondergeschikt belang. Wat voor u van belang kan zijn is dat onze nieuwe locatie landschappelijk erg mooi met uitzicht op de Rijn ligt, dat het fraaie Gelderland onze tuin is en dat we voor uw clubactiviteiten ruimschoots parkeer mogelijkheden en een ruim terras achter het pand hebben. Die ruimte en dat terras willen we u graag ter beschikking stellen. We hebben zelf een barbecue staan, maar wanneer u er in een weekend partytenten en een tap wilt neer zetten, dan kan dat ook.

Wij van Garage Schoot & de Groot zijn bereikbaar via onze site www.schootendegroot.nl en via info@schootendegroot.nl Met vriendelijke groet, Vernon de Groot en Paul Schoot

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *