Triumph Onderdelendag Houten – 14 november 2010

1965 Triumph TR4A IRS Roadster
Let op: foto van een mooie Triumph, maar niet genomen tijdens de onderdelen dag

Op Zondag 14 november 2010 is er weer een Triumph Onderdelendag in Houten. Deze Triumph dag wordt georganiseerd door meerdere clubs; TR Club Holland (TRCH), Triumph Spitfire Club (TSC) en Club Triumph Holland (CTH). Je kunt gerust stellen dat dit de grootste Triumph onderdelen meeting is van Nederland!

Tijdens deze ontmoeten zullen vele bekende handelaren aanwezig zijn met ook diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen. En ook particulieren zijn welkom en aanwezig die hun overbodige spullen zullen aanbieden. Zoek je dus nog ontbrekende onderdelen voor jouw Triumph? Dan moet je er bij zijn. Naast het inkopen en verkopen van onderdelen is het ook gewoon mogelijk om te praten en te discussiëren over Triumphs of andere oldtimer dingen.

De lokatie is de Euretco-hallen, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Het Euretco-complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis. Entree is voor leden van de organiserende clubs 3,- euro per persoon en voor niet-leden slechts 5,- euro p.p.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *