Hoogstraatse Oldtimerbeurs 2010

Dit jaar alweer de 24e Hoogstraatse Oldtimerbeurs. Deze keer op een nieuwe lokatie. De vorige lokatie, de oude veilinghallen, voldeden niet meer aan de normen en bood daarbij te weinig plaats om clubs te herbergen. Voor 2010 is daarom besloten om te gaan verhuizen naar een nieuwe locatie TRANSPORTZONE/ MEER, (Europastraat 33) in Hoogstraten – Meer.

De eerste hoogstraatse oldtimerbeurs dateert al van 1986. De beurs werd tot 2008 georganiseerd door de stichter, Theo Huet, die met pensioen ging in 2009. Hij gaf toen de fakkel over aan Ben van Utrecht. Sinds oktober 2009 nam Bevanux Classic Motorcars de organisatie over.

Zie vele oldtimers, motoren, boeken en onderdelen en een 15 tal oldtimerclubs. Er is ruime parkeergelegenheid voorzien en een touringcar pendelt constant tussen de beurshal en de parking.

De beurs is zoals steeds voor het grote publiek geopend van 09.00 to 18.00 uur, zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *