Oldtimer racen? Draag een helm

Misschien race jij ook wel eens met jouw oldtimer? Zo ja, dan heb je vast ook wel eens een klein slippertje gemaakt of misschien zelfs erger? Tijdens de Eifel race in 2009 hadden de berijders van een Austin 7 een ongeluk. Gelukkig waren zowel de bestuurder als de passagier slechts licht gewond. Gelukkig maar. En dit kwam omdat ze beiden een helm droegen.

Met de oldtimer liep het begrijpelijk iets minder goed af. Dit is te zien op de foto’s hieronder. Deze Austin oldtimer stond dit jaar echter weer bij Het Loo weer helemaal gerepareerd. Dat is dan weer het geluk met auto’s, je kunt ze meestal weer repareren en restaureren.

Austin 7

austin 7
Austin 7

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *