4 en 5 september 2010 – Concours d’elegance

Op 4 en 5 september 2010 gaan de poorten van het Paleis Het Loo weer open voor alweer de 9de Concours d’élégance Paleis Het Loo. Een bijzondere collectie van koninklijke klassieke wagens van de inmiddels overleden Prins Bernhard. 10 klassiekers uit de koninklijke stallen zullen door het publiek bewonderd kunnen worden. Hier staan onder andere de Ferrari 212 en de Alfa Romeo 6C 2900B, beide auto’s waren in het bezit van Prins Bernard.

Maar naast deze classic cars is er meer te zien. Alfa Romeo zal haar nieuwe Guilietta aan het publiek tonen en Jaguar zal ook aanwezig zijn om haar 75ste verjaardag te verieren met een nieuwe XJ. Morgan zal de Aero SuperSports tonen, voor het eerst in Nederland. Dus echte auto liefhebbers komen naar de Concours d’elegance. Op 4 en 5 september van 10 tot 18.00 uur op beide dagen. Toegang is 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *