Amerikanendag Lepelstraat 2010

Elk jaar op de 3e zondag in september is er een bijeenkomst voor liefhebbers van Amerikaanse auto’s en motoren in het centrum van het Westbrabantse dorp Lepelstraat. Deze amerikaanse dag wordt al sinds 2006 in dit kleine dorpje vlakbij Bergen op Zoom in West-Brabant georganiseerd.

Dit jaar, 2010, zal de 5e editie plaats vinden op 19 september. Op deze Amerikanendag zijn er 2 bands, de Belgische formatie History X en de Roosendaalse Johnny Booze & The Voltones. En er zijn natuurlijk weer diverse stands met heerlijk eten en drinken, een pinstriper, een tattoo-artist, kleding en sieraden en meer waaronder een spingkussen voor de kinderen die mee komen.

Zie hieronder een videoverslag van 2009 voor een indruk van de komende Amerikanendag 2010.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *