29 augustus 2010 Moerdijks Oldtimer Festival

Zondag 29 augustus 2010 zal de haven van Moerkdijk naar schatting 700 voertuigen verwelkomen. Mogelijk zullen ook meer dan 10.000 bezoekers toestromen. De vereniging Moerdijkse Oldtimer Vrienden, die alles organiseert, bouwt er een scala aan activiteiten voor het hele gezin omheen. Want het Moerdijks Oldtimer Festival, dat is een dagje uit voor het hele gezin! Er is bijvoorbeeld een antieke kermis, er is een springkussen, er zijn marktkraampjes, een rondvaart over het Hollandsch Diep, een nostalgische poffertjeskraam met terras, een snackbar, een hamburgertent, een snoeptent voor kinderen, een bar in de indrukwekkende vooroorlogse spiegeltent ´Crystal Palace´ en live muziek. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot het aanbreken van de avond. Traditiegetrouw is de toegang gratis.

Tegen het sfeervolle decor van de haven valt een grote variëteit aan oldtimer auto’s, brommers, motoren, vrachtwagens, tractoren, legervoertuigen en zelfs stoomschepen uit vervlogen dagen te bewonderen. De deelnemers komen van overal en verlenen het Moerdijks Oldtimer Festival een nationaal karakter.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *