Ik zou willen dat ik zo kon tekenen

Gewoon een leuke auto tekenen is op zich niet heel erg moeilijk. Vier, of eigenlijk 2, wielen en dan een carrosserie met een paar ramen en voila…. iedereen herkent de auto. Maar ga je een auto in perspectief tekenen dan wordt jouw tekening al snel aangezien voor een cartoon achtige kat, hond of andere guitig diertje. En dan een auto merk / model herkenbaar tekenen, vergeet het maar!

Maar Stefan Marjoram lijkt de kunst van het automobiel tekenen helemaal onder de knie te hebben. Hij tekent met gemak ook een aantal leuke oldtimers die de kenners ook direct terug herkennen. Stefan heeft enkele van zijn fraaie oldtimer schetsen op zijn Flickr Account gezet waar je ze kunt bewonderen. Hieronder zie je een tweetal voorbeelden van deze pen tekeningen.

grannie specialGrannie Special

GN Spider


GN Spider


Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *