Classic Boulevard 2e Editie – 7 augustus 2010

In de Hangar 29 in Antwerpen zal voor de 2e keer het evenement Classic Boulevard worden gehouden. Op deze boulevard delen mensen hun oldtimer passie. Alle mensen van alle leeftijden zijn welkom. Zowel mensen met een oldtimer of (nog) zonder oldtimer kunnen hier de sfeer van de oude tijd proeven. Het is zelfs mogelijk om hier een oldtimer te kopen en er even mee te rijden. Er zal een kidscorner voor de kinderen aanwezig zijn, speciale gasten, een lounge om van het goede weer te genieten en te kijken naar de klassieke auto’s die op de Classic Boulevard rijden.

Het evenement is helaas niet gratis. Voor een standaard bezoeker is het tarief 7,- euro en voor kinderen is dit 4 euro. Kom je met jouw eigen oldtimer dan zijn de entreekosten slechts 2 euro. Leden van de club die met een oldtimer komen die kunnen gratis naar binnen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *