Oldtimerdagen Tilligte 25e editie – 31 juli 2010

Sinds jaar en dag zijn deze dagen een begrip in Twente en ver daarbuiten; een uitgelezen kans om u in lang vervlogen tijden te wanen; voor iedere liefhebber of voor het hele gezin een heerlijk dagje uit! Kom samen naar deze oldtimer dagen met een lach naar het verleden! Kom ook op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus 2010 naar de internationale oldtimerdagen in Tilligte. Kom kijken naar de doorlopende demonstraties van o.a. dorsen, stoom- ploegen, bomen- en plankenzagen, schapen drijven, modelvliegen en oude ambachten zoals brood bakken kaarsen maken, klompen maken, manden vlechten en koper smeden. Dit alles is te bekijken op een evenemententerrein van 7 hectare en er is volop parkeer gelegenheid.

Ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen: ze kunnen lekker zwieren in de draaimolen, rondrijden in een mini stoomtreintje, op het springkussen en naar de kinderboerderij.

De prijs voor volwassenen is 8,- euro en voor kinderen t/m 12 jaar zijn de kosten slechts 2,- euro. Je kunt de auto parkeren voor 1,- euro per auto. Deelnemersentree is geopend van 8.00 – 10.00 uur en bezoekers zijn welkom van 10.00 – 18.00 uur. De demonstraties worden de gehele dag door gegeven.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *