Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn – 4 juli 2010

Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn staat in het teken van Italië. Een bezoek aan Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn is gegarandeerd een geslaagde dag voor liefhebbers van oldtimers. Traditiegetrouw wordt op de eerste zondag van juli het Millingse centrum geboend om de oudjes van weleer op hun voordeligst uit te laten komen.

Dit jaar op zondag 4 juli heeft u de mogelijkheid om geestverwanten te ontmoeten. Immers ook dat is een gedeelte van de hobby het met elkaar van gedachten wisselen over deze mooie hobby. Door de slogan van het evenement: “voor alles wat wielen heeft” is werkelijk alles op oldtimergebied aanwezig. In ieder geval 350 vrachtauto”s motoren brommers tractoren stationaire motoren open auto”s gesloten auto”s wel of niet gerestaureerd kortom teveel om op te noemen. De toertocht welke een vast bestanddeel is van deze dag neemt zijn aanvang vanaf Hotel Erica in Berg en Dal. Vanaf 9.00 uur komen hier de deelnemende voertuigen binnen waarna ze vanaf 10.15 uur zullen starten richting Millingen aan de Rijn. Geniet hier van de klanken van de wegrijdende voertuigen.

Eerst Napels zien en dan sterven. Italië is het autoland bij uitstek. Misschien niet kwalitatief de beste voertuigen maar qua ontwerp is er geen land waar zoveel mooie auto’s zijn gebouwd (alfa romeo, ferrari, lamborghini, lancia, maserati, etc.). Het themaplein een vast bestanddeel van deze dag staat dan ook in het teken van dit land. Op dit plein staan natuurlijk de deelnemende Italiaanse oldtimers maar daarnaast zorgen autoclubs cultuuritems en muziek uit dit land voor een echte Italiaanse sfeer. Een Italian Supercar- en Bikeshow van nieuwe auto”s en motoren zal het plein compleet maken. In de sfeer van vroeger tijden past natuurlijk ook muziek wat in meerdere genres aanwezig is. Van blues tot blaasmuziek en alles wat daar tussen zit zullen een prachtige omlijsting geven aan deze middag. Een grote onderdelenmarkt en een show van bijzondere eigenbouw voertuigen maken de dag compleet. Kortom meer dan de moeite waard om deze dag naar Millingen aan de Rijn te komen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *