Molentocht Goes – 23 mei 2010

Op 1e Pinksterdag, dat valt dit jaar op zondag 23 mei 2010, zal de 22ste Molentocht Goes worden gereden. Er doen dit jaar rond de 300 oldtimers mee van vóór 1970. Naast klassieke auto’s zullen ook motoren en bromfietsen aan de tocht meedoen. De oldtimer rit gaat door het zonnige Zeeland en loopt natuurlijk langs Goes, langs Yerseke en de deelnemers eindigen in Bruinisse. Er zal gestart worden op het vliegveld “Midden-Zeeland” te Arnemuiden. Op dit vliegveld vindt dan ook het “Wings & Weels” evenement plaats dat veel bezoekers zal trekken.

Om 11.00 uur geeft de wethouder van de gemeente Goes een startsignaal waarna de vele oldtimers zullen vertrekken. Tot 11.00 uur kunt u de prachtige wagens dus nog bewonderen. Nadat alle plaatsen zijn bezocht door de deelnemers zal de tocht uiteindelijk eindigen aan de schitterend vernieuwde jachthaven van Bruinisse.
Start locatie: Vliegveld “Midden-Zeeland”, Arnemuiden, Nederland

Naast deze oldtimertocht op zondag is er op zowel 22 als 23 mei 2010 een fantastisch vlieg,- kijk,- en doe-evenement voor het hele gezin. Op het Vliegveld Midden Zeeland bij Arnemuiden biedt dan 2 dagen vol met demonstraties, shows, beurzen, oude en nieuwe vliegtuigen, oldtimers, legervoertuigen, eten en drinken. Dit evenement heeft de naam Wings & Wheels en is bij de meeste zeeuwen wel bekend.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *