Klassieke BMW 30 CS gestolen

Helaas worden blijkbaar ook mooie klassieke oude auto’s gestolen. Zo ontvingen wij via een oldtimer vereniging een bericht dat in de nacht van dinsdag 27 en woensdag 28 april 2010 een BMW 30 cs gestolen is. De auto stond niet op een verlaten plek maar onder de carport van het huis van de eigenaar. Ook was de BMW goed afgesloten op stuurslot en daarnaast ook nog een beugelslot. Desondanks deze sloten hebben de dieven toch kans gezien de auto mee te nemen. Natuurlijk willen we de eigenaar een beetje helpen door melding te maken van deze diefstal in de hoop dat één van de bezoekers van dit blog misschien iets meer weet, de auto heeft gezien of de BMW zelfs aangeboden heeft gekregen!? Stuur ons een bericht als je meer weet en dan sturen wij dit door aan de zeer verdrietige eigenaar.

De foto hierboven is door de eigenaar meegezonden. Zoals je kunt zien, gaat het om een zilverkleurige BMW 3.0 CS, een zeer fraaie wagen. Hieronder nog een andere foto van dezelfde wagen, echter is dit geen foto van de gestolen auto maar wel hetzelfde type en model. Ik zou zelf ook graag deze auto in mijn bezit willen hebben, maar ik heb hem niet gestolen en zal hem ook zeker niet kopen van iemand die de auto gestolen heeft.

Tags:
2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *