Hart door het Hart Benefietrally – 15 mei 2010

BenefietrallyOp zaterdag 15 mei 2010 wordt de traditionele Hart door het Hart Benefietrally verreden. En je kunt nog steeds inschrijven voor deelname. Het goede doel verbonden aan de Benefietrally is, indirect, KWF Kankerbestrijding. Heb je een oldtimer, een klassieke auto, een retro Fiat 500 of gewoon een leuke gezinsauto en wil je meedoen? Download hier het inschrijfformulier.

Om 12.00 uur is de ontvangst in het restaurant van het Lange Land Ziekenhuis, hier kun je even lekker genieten van een bakje koffie met gebak. Om 12.30 uur is een welkomswoord en briefing door de ritmeester en daarna start direct de rally. Rond 17.00 uur zullen de 1e equipes finishen op het Lange Land Ziekenhuis. Daarna volgt nog een benefietborrel, een hapje en een drankje, een loterij en tot slot de prijsuitreiking. Het evenement zal rond 18.30 uur eindigen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *