Mooie foto’s van The 100 miles of Amsterdam 2010

De nachtrally The 100 Miles van Amsterdam was een succes. De honderd mijlen van Amsterdam is georganiseerd om de oude waarden te vieren en de duurzaamheid hiervan te ondersteunen. De houdbaarheid van producten wordt tegenwoordig steeds korter omdat we hierdoor vaker de lol van het winkelen kunnen beleven. Mode betreft niet langer alleen de kleding maar ook het interieur van de woning en eigenlijk ook de auto. Tijdens deze nachtrit zien we de ware klassiekers.

Er zijn een aantal bijzondere foto’s gemaakt tijdens deze donkere belevenis. Enkele foto’s zijn ware kunstwerken geworden. En de sfeer komt hierin heel goed over. Bekijk door hieronder te klikken op de afbeelding naar een kleine verzameling van deze bijzondere foto’s op de 030 fotografie website.

030 Photography

100miles-2010-bijenkorf 100miles-2010-phantom

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *