Boergondische Oldtimertoertocht in Denekamp – 6 juni 2010

Op zondag 6 juni wordt de 3e Denekampse oldtimertoertocht georganiseerd. Dit evenement wordt in samenwerking met het zomerfestival ’n Doarp löp oet en het Nationaal landschap Noordoost-Twente georganiseerd. De Boergondische oldtimertoertocht gaat langs een afwisselend,
kleinschalig en reliëfrijk landschap. Dit fraaie landschap, in samenhang met cultuurhistorische elementen, geven Noordoost Twente een eigen identiteit. De tocht komt ook langs diverse boerderijen met vlees, kaas, ijs, etc. Op de boederijen kunt u volop genieten en proeven van de landelijke producten. De oldtimertoertocht zal starten tussen 10.30 uur en 12.30 uur.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *