Oldtimerdag Vianen – 19 juni 2010

De Oldtimerdag in Vianen vindt elk jaar plaats en altijd op 3e zaterdag in de maand juni. Dit jaar valt deze 3e zaterdag op 19 juni 2010. Deze oldtimerdag wordt door de organisatoren ook wel “Het grootste rijdende automuseum van Nederland genoemd”. Bezoekers van dit evenement kunnen ongeveer 300 unieke en ook veelal zeer zeldzame voertuigen bewonderen. Hieronder vallen natuurlijk de antieke en klassieke automobielen, maar ook Motoren, Vrachtwagens, legervoertuigen en brandweerauto’s.

Dit jaar bestaat de stad Vianen ook 750 jaar en daarom gaan de mensen bij de Oldtimerdag terug in de tijd. In het centrum zal bijvoorbeeld ook veel historische kleding te zien zijn en dit maakt de ervaring met de Oldtimers nog leuker.

Het thema van deze Oldtimerdag is: “Vervoer door de jaren heen”.

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *