Historisch Weekend Den Helder – 26 / 27 juni 2010

Tijdens het Historisch Weekend in Den Helder zijn antieke en nostalgische vervoersmiddelen weer volop aanwezig. Van overal uit het land komen bijzondere vrachtwagens, Oldtimer automobielen, excentrieke motoren & scooters, tractoren en stoere brandweerwagens. Alles wat rijdt, vaart, vliegt of anderszins vervoert is welkom zolang het maar van voor 1975 dateerd.

Het Historisch Weekend Den Helder vindt dit jaar voor de 14e keer plaats. Altijd wordt het evenement gehouden op het laatste weekeinde van juni en dat is deze keer op zaterdag de 26e en zondag de 27e juni. Het evenement kun je geheel gratis bezoeken op de ‘oude’ Rijkswerf Willemsoord, dit is het voormalige Maritiem Etablissement van de Koninklijke Marine. Het evenement is geschikt voor de hele familie want er is ook een nostalgische braderie, er zijn podiumoptredens en demonstraties, er is een leuke kinderkermis en vele gezellige terrassen langs de kaden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *