5e Oldtimertreffen ‘Historie tussen de Heuvels’

De Oldtimertractor vereniging ‘De Botterpotknallers’ uit Groesbeek organiseert alweer voor de 5e keer het oldtimertreffen met de naam ‘Historie tussen de Heuvels’. Dit oldtimer evenement vindt plaats op 10 & 11 Juli 2010 in Groesbeek.

Tijdens dit gezellige evenement voor de hele familie zullen naast natuurlijk oude tractoren / werktuigen / stationaire motoren ook leuke klassieke auto’s te zien zijn. En de oude motorfietsen en bromfietsen horen er natuurlijk ook bij. Verder is er nog een ruilbeurs en zijn er diverse aktiviteiten voor volwassenen en kinderen. De deelnemers wordt de mogelijkheid voor overnachten aangeboden, dit tegen een kleine vergoeding. Neem hierover contact op met de vereniging. De organisatie is nog op zoek naar standhouders en handelaren, meld je aan indien je interesse hebt.

Historie tussen de Heuvels vind plaats bij Rundveebedrijf De Hoge Horst, derdebaan 14, 6561 KH in Groesbeek.

LET OP!! Helaas zijn honden op dit treffen NIET toegestaan!! Dit in verband met de kans op veeziekte.

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *