Benefiet Rally Hart door het Hart 2009

Hart door Hart Zoetermeer RallyOp vrijdag is er een Hart door het Hart Benefiet Rally (eigenlijk moet het zijn HARD door het Hart). Het is natuurlijk leuk om naar deze rally te kijken, maar je kunt nog steeds ook mee doen! Inschrijven is nog steeds mogelijk voor bedrijventeams en je hoeft niet eens zelf een classic auto te hebben, je kunt een Fiat 500 of een andere classic car lenen!

De CO2-neutrale (classic) car Benefiet Rally vindt plaats vanuit Hoeve Kromwijk te Zoetermeer en er zal door Het Groene Hart worden gereden voor een heel goed doel, namelijk: Stichting Hart voor je Stad (Zoetermeer). De Classic Car rally eindigt uiteindelijk met een gezellige netwerkborrel met ook een proeverij en zal worden verzorgd door Hoeve Kromwijk.

Programma:
13.00 uur – Op Hoeve Kromwijk ontvangst met koffie en gebak
13.30 uur – Welkom en briefing door de ritmeester, daarna direct de start van de rally
17.30 uur – Finish van de 1e equipes op Hoeve Kromwijk, aanvang aperitief, loterij, prijsuitreiking en tenslotte een culinaire proeverij
19.30 uur – Einde evenement

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *