27e Oldtimerdag Alphen aan den Rijn een succes

Oldtimer dag Alphen aan den Rijn 2008Zo, de 27e editie van de Oldtimerdag Alphen aan den Rijn zit er weer op. Alles heeft op de 2e zaterdag van september (12 september 2009) meegezeten. Het weer, de publieke belangstelling, het aantal deelnemers en deelneemsters, de patiënten van Oudshoorn en de ouderen van Driehorne die het geweldig naar hun zin hebben gehad en niet te vergeten alle aanwezigen die ook maar iets te maken hadden met dans, muziek, boten, kinderkermisattrakties, enz.

Het was echt een geweldig feest met meer dan 200 oldtimers die na een leuke oldtimerrit door Ter Aar en Aarlanderveen, met veel enthousiasme in de Hooftstraat en aangrenzende straten, onder het genot van de muziek uit de jaren 50 en 60, werden geshowd aan alle belangstellenden. En die waren er genoeg. Het is zelden voorgekomen, dat er zoveel publiek aanwezig was oponze oldtimerdag. Wellicht dat de bands en de dansgroepen daar ook hun steentje aan hebben bijgedragen.

Wij, als organisatie, hebben het in ieder geval geweldig naar het zin gehad en zijn heel tevereden over het verloop van de start, de rondritten en het hele oldtimergebeuren met muziek en dans in de Hooftstraat (Koopstraat) en omgeving. Een ieder die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het slagen van de 27e editie van de Oldtimerdag Alphen aan den Rijn: HARTELIJK BEDANKT !

Uiteraard kunt U uw foto’s kwijt bij onze organisatie middels een mailtje naar onderstaand emailadres. En voor uw ervaringen is zeker nog wel een plekje over in ons “guestbook” op onze site.

Met vriendelijke groet,
Eric de Jong
Coordinator Start, Finish, Muziek en Dans Oldtimerdag Alphen aan den Rijn.
Email: rondjeeric@hotmail.com
Site: www.oldtimerdagalphenaandenrijn.nl

PS:  de volgende oldtimerdag staat alweer in de planning voor 2010
Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 2010 september

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *