Zomer Oldtimerbeurs 2009 Rosmalen

Zomer Oldtimerbeurs 2009 RosmalenBeleef de zomer van 1969 opnieuw tijdens het weekend van 22 en 23 augustus 2009. Tijdens deze 2 dagen vindt de voor velen bekende Zomer Oldtimerbeurs plaats in Autotron Rosmalen. Dit is het weekend voor liefhebbers van klassieke auto’s, van oldtimers en van andere historische spullen. Diverse handelaars verkopen tijdens dit evenement onderdelen en oldtimers, sommige helemaal tip top en anderen vallen met één schroefje minder al uit elkaar. In de Spykerhal bevinden zich standhouders die een ruim aanbod hebben van naslagwerken en ander informatiemateriaal over historische auto’s. Ook zal een groot gedeelte van de beurs buiten plaats vinden, dus ook bij mooi weer een leuke dag uit.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *