Altena tourtocht 2009

Altena tourtocht fotoZal er dit jaar weer een Altena tourtocht worden gehouden? Zien we dan weer een hele stoet met oldtimers, motoren, vrachtwagens en bromfietsen over de binnenwegen van het Land van Altena rijden?

Ja! De 17e Altenatourtocht zal gaan plaats vinden. Even heeft het voortbestaan van deze tourtocht aan een zijden draadje gehangen, toen drie bestuursleden besloten te stoppen met de organisatie. Het bestuur is dit jaar laat met publicatie maar een officiele overname kost nu eenmaal tijd. De overgebleven bestuursleden hebben inmiddels drie nieuwe leden weten aan te trekken zodat het bestuur weer compleet is. De rit gaat dus gewoon door!

Ook deze keer zal de route door het Land van Altena en het land van Heusden gaan, dus start in Almkerk, over de brug bij Heusden, en via Hank weer terug naar Almkerk. U bent vanaf 09.00 uur van harte welkom, de start is om 11.30 uur en het tijdstip terug is ongeveer 16.00 uur.

Inschrijven kan ook op 4 juli bij ’t Verlaat in Almkerk, de inschrijfkosten bedragen € 15,-.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *