Wil je een bezemwagen bij een oldtimer rally?

Car masters oldtimer restauratieHet organiseren van een oldtimer rally mag gezien worden als een uitstekende prestatie. Car Masters weet dat het vaak een hele klus is om het zo te laten verlopen dat iedereen weer terug kan kijken op een mooie toertocht. Meestal verloopt zo’n tocht zonder veel pech, maar soms is het goed dat er een bezemwagen geregeld is. Zoals iedereen wel weet is het meestal gebruikelijk dat tijdens een oldtimer rally er een bezemwagen achteraan meerijdt.

Car Masters kan als extra service onze bezemwagen en 2 monteurs, inclusief auto ambulance (in geval van pech) aanbieden. In principe blijft de deelnemer zelf verantwoordelijk bij pech of het stranden van zijn voertuig. De auto ambulance / autotrailer die we hiervoor gebruiken is voorzien van goede bevestigingsmaterialen zoals haken en sjorbanden.

Heeft men tijdens de tocht pech, en na een korte technische inspectie blijkt dat verder rijden niet mogelijk is, mag men gebruik maken van onze bezemwagen. Wil de deelnemer gebruik maken van deze service, dan is dat voor eigen risico. Als er door Car Masters of de organisatie hulp met opladen wordt aangeboden en er mocht iets beschadigen, zowel met op-/afladen of tijdens het vervoer, dan kan het niet zo zijn dat men de organisatie of Car Masters aansprakelijk voor de schade kan stellen.

Car Masters is een volwaardig autorestauratiebedrijf gelegen in Deventer en bestaat sinds 2008. Wij hebben diverse specialisten die zich richten op het restauratieproces van voornamelijk oldtimers, classic cars en young timers. Graag geven we u advies over de verschillende mogelijkheden m.b.t. uw auto. Uw wensen staan bij Carmasters centraal!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *