27e editie van de Oldtimerdag te Alphen aan den Rijn

Oldtimer dag Alphen aan den RijnOok in 2009 organiseert de Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn de 27e editie van deze bijzondere dag in het teken van de Oldtimer. Naast de oude voertuigen zijn er op deze dag ook mooie oude sleepboten te bewonderen, kleine oldtimer kermisattrakties voor de kinderen en oldtimer stoomapparaten. Met de boten kunt u een gratis tochtje maken. Ook zijn deze dag alle winkels open en is er een gezellige markt in het gehele centrum direct grenzende aan de opgestelde oldtimervoertuigen. In de avondurenis er live music en natuurlijk ook weer de taptoe.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de start, door bouwwerkzaamheden,niet kunnen plaatsvinden vanaf het parkeerterrein bij Duijvelaar Pompen aan de Kalkovenweg, maar vanaf de parkeerterreinen die grenzen aan de Henry Dunantweg. Deze bedrijfsparkeerterreinen zijn door de betreffende bedrijven geheel belangeloos ter beschikking gesteld aan onze organisatie.

In het kort het globale programma:
07:30 – 09:00 uur: Inschrijven onder het genot van een gratis kopje koffie met gebak en gegroepeerd opstellen van alle voertuigen.
09:00 – 10:00 uur: Gegroepeerd starten van alle voertuigen.
09:00 – 11.00 uur: 4 rondritten in de regio Alphen aan den Rijn.
11:00 – 16:00 uur: Tentoonstelling van alle (ongeveer 225) voertuigen in de Hooftstraat te Alphen aan den Rijn (Oude Centrum).
16:00 – 17:00 uur: Terugtocht naar de startlocatie voor de prijsuitreiking.
17:00 – 19:00 uur: Prijsuitreiking in de Openbare Basis School Op Maat onder het genot van gratis hapjes en drankjes.

Bij mooi weer verwachten wij zoals gebruikelijk deze dag weer zo’n 100.000bezoekers waarvan velen per trein komen om parkeerproblemen voor te zijn.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *