Historie tussen de Heuvels 2009 in Groesbeek

tractoren groesbeekOp Zondag organiseert de oude tractoren vereniging “DeBotterpotknallers” alweer voor de 4e keer het Oldtimertreffen “Historie tussen de Heuvels” in Groesbeek. Tijdens dit gezelige familie evenement, waar oude tractoren / werktuigen / stationaire motoren te bewonderen en aan het werk te zien zijn, worden er ook verschilende activiteiten georganiseerd. Diverse klassieke auto bezitters hebben inmiddels al toegezegd aanwezig te zullen zijn tijdens dit evenement. Ben je standhouder of handelaar? Dan kun je jezelf nog opgeven voor het onderdeel ruilbeurs.

Het 4e Historie tussen de Heuvels evenement vindt plaats bij Minicamping en Rundveebedrijf De Hoge Hof te Groesbeek, Derde Baan 14, 6561 KH.
LET OP: honden zijn vanwege het risico op vee-ziekten niet toegestaan.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *