Wilbertoord pakt uut – 2009

Wilbertoord pakt uut fotoAircooled VW de Peel organiseert, in samenwerking met de Peeltuffers, voor de 2e keer een unieke gezellige meeting onder de naam “Wilbertoord pakt uut”. Tijdens deze meeting komen diverse luchtgekoelde VW’s met oldtimer landbouwvoertuigen langs. Daarnaast is er een grote rommelmarkt, gezellige feestavonden, een Zwarte cross en buggybak enz. Het evenement wordt gehouden op het terrein aan de Weth. Lindersstraat 88a te Wilbertoord, gemeente Mill & St.Hubert in Brabant. Op deze prachtige landelijke locatie zullen wij u laten genieten van een overvol programma.

oude tractoren peeltuffersOp het programma onder andere een Oldtimershow. De roots van dit festival zat hem in de oldtimer tractoren, oude landbouwwerktuigen en stationaire motoren. Dus deze tractoren uit grootmoeders tijd zijn natuurlijk nog steeds te bewonderen.

Ook te zien zijn diverse Nederlands Unimog’s. Deze goed geveerde machines zijn uitermate geschikt om mee op ruw terrein te rijden met zachte ondergrond. De Unimog is vandaag de dag nog steeds in productie. Maar de liefhebbers zien natuurlijk liever de hele oude Unimog.

Binnen de Keverclub Nederland is er een soort sub-club ontstaan. Onder de naam Aircooled VW de Peel heeft een groep brabantse enthousiaste Volkswagen liefhebbers zich verzameld. Zij zijn actief in het bezoeken van vele evenementen van luchtgekoelde oldtimer Volkswagens.

En ook vele andere oldtimers zien te bewonderen tijdens dit grote evenement waaronder oude vrachtwagens, klassieke auto’s, Amerikaanse Pick up’s, oldtimer Bromfietsen en ga zo maar door.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *