10e editie van OoCW – Oss on Classic Wheels

De organisatie van Oss on Classic Wheels (OoCW) nodigt bezitters van klassieke auto’s, oude motorfietsen, oldtimer vrachtauto’s of van echte klassieke bromfietsen uit voor de 10e editie van OoCW. OoCW is een traditioneel evenement met een toertocht door de dorpen rondom Oss.

Deelnemers kunnen zich inschrijven tussen 11.00 en 12.00 uur bij de caravan op de Eikenboomgaard. De toerrit, met een lengte van ± 90 km, start om 12.30 uur. Eindpunt is wederom het parkeerterrein aan de Eikenboomgaard waar vanaf ±15.00 uur alle voertuigen te bewonderen zijn onder het genot van muziek uit vervlogen tijden. Ook dit jaar zal er een aparte tocht voor klassieke bromfietsen uitgezet worden en is er een gratis carbootsale waar een ieder zelf zijn meegebrachte spullen kan verkopen.

Het inschrijfgeld; € 10,- (voor tweewielers € 7,50) dient ter plaatse te worden voldaan. Deelname staat open voor alle voertuigen van bouwjaar 1975 en ouder. De eerste 250 deelnemers ontvangen een fraai, uniek rallyschild. Daarnaast stelt Warsteiner enige consumpties per deelnemer beschikbaar. In verband met het 10 jarige bestaan is er dit jaar voor iedere deelnemer een speciaal aandenken.

Burgemeester H. Klitsie van de Gemeente Oss zal in samenspraak met een deskundige jury de prijsuitreiking verzorgen in diverse categorieën. Tijdens deze prijsuitreiking zal een goed doel financieel gesteund worden.
Wil je zeker zijn van deelname met rallyschild, of aanmelden voor een plek op de (gratis) onderdelenmarkt, meld je dan vóór 1 juni aan bij Geert van Hees 06-11460300.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *