Techno Classica in Essen Duitsland 2009

Techno ClassicaDe voor vele bekende beurs Techno Classica in het duitse Essen is een Vintage & Classic Car Show. Het evenement duurt een paar dagen van 1 april 2009 (geen grap) t/m 5 april 2009. Let op, woensdag 01 april is alleen voor het programmaoverzicht en verder is deze dag een persdag en vakbezoekerdag.

De Techno Classica is eigenlijk wel de grootste oldtimer beurs van Europa. De grootste omdat maar liefst 20 grote hallen zijn volgeboekt met diverse leuke zichtbaarheden en aanbieders. In deze hallen een bonte verzameling van oldtimers, klassieke auto’s, motoren en onderdelen (spare parts) te vinden. Meer dan 200 oldtimerclubs, youngtimerclubs en merkenclubs en verenigingen zijn aanwezig en bieden veel informatie en mooi “spul” om naar te kijken.

Dit grote evenement trekt standhouders en bezoekers vanuit diverse landen waaronder Nederland, Engeland, België, Frankrijk, Spanje, etc. Tweehonderd oldtimer-, youngtimer- en merkenclubs maken met hun stands deze show tot het grootste autoclubforum ter wereld. Een hotel in de buurt vinden zal dus niet meevallen.

Audi 225 Front RoadsterDit jaar zal tijdens de beurs onder andere ook een Audi 225 Front Roadster uit 1935 te zien zijn. Ook zal de Audi Type C “Alpine Champion” te zien zijn waarmee de oprichter van Audi, August Horch, in 1912 de Oostenrijkse Alpine Rally won.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *