7e Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn

Op Zondag 5 juli 2009 is er weer een Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn, het oldtimerevenement voor alles wat wielen heeft. Dit evenement bestaat uit een toertocht met een middagprogramma in het centrum van Millingen aan de Rijn.

De onderhandelingen voor een schitterende en sfeervolle startlocatie lopen nog en de organisatie moet nog wachten op de juiste vergunning. Officieel gezien kunnen ze dus helaas nog geen startlocatie bekendmaken.

Ben je in bezit van een bijzonder voertuig met wielen? Dan kun je jezelf nog steeds aanmelden. Oldtimer motoren zijn welkom, maar ook oldtimers, klassieke wagens, tractoren en fietsen. Zowel oude als nieuwe voertuigen zijn welkom als ze maar bijzonder zijn (bijvoorbeeld zelf gemaakt).

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *