British Cars & Lifestyle 2009

British CARS & LifestyleVoor de 18e keer zal de beurs British Cars and Lifestyle in Autotron Rosmalen plaatsvinden. Dit is een beurs waar liefhebbers van Engelse auto’s / Engelse oldtimers en de Engelse levensstijl (Lifestyle) kunnen genieten van Britse romantiek en Engelse gezelligheid. British Cars & Lifestyle is een beurs die zowel voor mannen en ook vrouwen heel leuk is, eigenlijk is het de meest vrouwvriendelijke autobeurs.

Heeft u iets met de volgende termen; Burberry, Wedgwood, Dubarry, Burlington, Guinness en Ballantines? Of de volgende automerken; Jaguar, Aston Martin, Bentley, Mini, Austin Healey, Morris, Rover, Landrover,  Wolseley en Rolls-Royce? Dan is de British Cars & Lifestyle 2009 helemaal voor u!

Naast de vele mooie auto’s met veel glimmend chroom en notenhout is er ook een massa aan typisch Britse producten die het leven gezellig maken. Er zijn ruim 200 standhouders, echte UK-specialisten, diverse leveranciers en importeurs, merkenclubs van Engelse auto’s, onderdelen en toebehoren.

Openingstijden: Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree € 15,-, kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding)
Autotron Rosmalen

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *